/
/
Sloga ove nedjelje organizira biciklističku trku u zoni Kneginec

Sloga ove nedjelje organizira biciklističku trku u zoni Kneginec

Biciklističko društvo Sloga u nedjelju organizira treću cestovnu biciklističku utrku u povodu Dana oslobođenja grada Varaždina i Varaždinske županije te oslobođenja vojnog skladišta Banjščina.

„Oslobođenje vojnog skladišta Banjščina”, utrka je koja će se održati ove nedjelje sa startom i ciljem kod parkirališta u zoni Kneginec u Donjem Knegincu u Ulici kralja Andrije. Vozit će se dvije utrke – kraća na 18,2 kilometara starta u 10 sati, a dulja na 26 kilometara u 10,5 sati, navode iz Sloge.

Duljina staze je 2600 metara, a vozit će se unutar zone Kneginec – Donji Kneginec – Ulicom kralja Andrije i Ulicom grada Verone. Muško-ženske kategorije do 11 i do 13 godina te ženska kategorija do 14 godina vozit će sedam krugova, odnosno 18,2 km, dok će muška kategorija do 14, ženska i muška kategorija do 15 godina i kadetkinje voziti deset krugova, odnosno 26 km.

Glavni pokrovitelj je Općina Gornji Kneginec, odnosno Zajednica sportova Općine Gornji Kneginec, a pokrovitelji su Eurospin Hrvatska i ASC Varaždin.

Prijave su moguće još danas do 15,00 sati na e-mail: [email protected].

Podijeli ovu novost:

Podijeli objavu

Moglo bi vas zanimati...

Doživljaj i preobražaj

Pogledaj ostale doživljaje i preobražaje i proživi Varaždinske brege.