Doživljaj i preobražaj

Varaždinski bregi su jedinstveno odredište u sjeverozapadnoj Hrvatskoj koje odiše nevjerojatnom vizualnom ljepotom i čarima prirode. Ovdje možete doživjeti preobražaj dok se udaljavate od gradske gužve i uživate u miru i tišini, okruženi zelenilom i prekrasnim pogledima koji oduzimaju dah.

Općina filter – radio
Novosti filter – radio
24.02.2024. održan je prvi u nizu sastanaka s pružateljima usluga u domaćinstvu i na OPG-u. Sastanaka s ciljem unapređenja kvalitete smještaja, obogaćivanja turističke ponude i umrežavanja dionika u turizmu. Turizam razvija destinacija a današnji je sastanak prvi korak u razvoju turističkih doživljaja, važnog preduvjeta u postizanju pozitivnih iskustava gostiju u destinaciji….
Promocija knjige “Put svjetla” autorice Antonije Bobek, povodom 35. obljetnice Župnog zbora sv. Marije Magdalene, nakladnik Općina Gornji Kneginec….
Pogled s varaždinskih bregi, Putevima povijesti Projekti TZ Varaždinski bregi svojim su nazivima ali i realizacijom vrlo zorno povezali destinaciju TZ Varaždinski bregi rasprostrtu općinama članicama. Destinacija je unaprjeđena modernom, “pametnom” opremom. Također, pokazuje i otkriva upravo ona najupečatljivija mjesta za posjet i fotografiranje….
Projekt “Vizualni i verbalni identitet na promotivnom letku i digitalnom vodiču” TZ Varaždinski bregi, sufinanciran sredstvima iz Fonda za udružene turističke zajednice temeljem odluke Turističkog vijeća HTZ-a, primjer je dobre ideje, suradnje dionika u turizmu i lokalne turističke zajednice koja je prepoznala važnost zajedničkih marketinških aktivnosti, uzimajući u obzir interese svih strana….
U sklopu projekta, Priča, iskustvo, zabava – aktivnosti unaprjeđenja kvalitete smještaja, Turistička zajednica Varaždinski bregi, za koji su realizirana sredstva iz Fonda za turistički nedovoljno razvijena područja i kontinet, dodijeljene fotografije i videouratci vlasnicima smještajnih objekta uključenih u navedeni projekt….
Hrvatska turistička zajednica svake godine dodjeljuje nagradu “Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine” koja je dio programa svečanosti obilježavanja Dana hrvatskog turizma, najvećeg skupa turističkih djelatnika u Hrvatskoj….
Danas je, u sklopu prve faze projekta Turistička zajednica Varaždinski bregi, Putevima povijesti – interpretacijsko-povijesna ruta Varaždinskim bregima, postavljeno jedanaest interpretacijskih ploča, za koji su sredstva realizirana iz fonda za udružene turističke zajednice, putem natječaja koji provodi Hrvatska turistička zajednica….