Doživljaj i preobražaj

Varaždinski bregi su jedinstveno odredište u sjeverozapadnoj Hrvatskoj koje odiše nevjerojatnom vizualnom ljepotom i čarima prirode. Ovdje možete doživjeti preobražaj dok se udaljavate od gradske gužve i uživate u miru i tišini, okruženi zelenilom i prekrasnim pogledima koji oduzimaju dah.

Općina filter – radio
Novosti filter – radio
Na 33. sjednici Turističkog vijeća HTZ-a, Turističko je vijeće donijelo Odluku o odabiru 278 projekata lokalnih turističkih zajednica….
16. travnja 2024., članice Udruge žena Vidovec, posjetile su predsjednika i direktoricu TZ Varaždinski bregi te su tom prilikom podijelile dojmove sa svečane dodjele nagrade „Simply the best“🍀 kao i planove, aktivnosti i projekte koji su pred njima….
Temeljem prijave Turistička zajednica Varaždinski bregi, jučer je, na prigodnoj svečanosti, u Biogradu na Moru, Udruzi žena Vidovec, dodijeljena nagrada „Simply the best“, koju za kreativnost, inovativnost, razvoj i unapređenje turističke ponude destinacije dodjeljuju UHPA – Udruga hrvatskih putničkih agencija, poslovno turistička burza PUT i turistički magazin Way to Croatia….
8. travnja 2024. godine, na 32. sjednici Turističkog vijeća HTZ-a, usvojena je odluka o dodjeli bespovratnih sredstava i potpora temeljem ranije raspisanih natječaja….
Svjetski dan voda, koji svake godine obilježavamo 22. ožujka, a koji je pokrenut na inicijativu Konferencije Ujedinjenih naroda o okolišu i razvoju (UNCED) u Rio De Janeiru 1992.godine, želi skrenuti pozornost svijeta na važnost voda te upravljanje i održavanje vodnih resursa….