Restoran i izletište

Podijeli: 

Podijeli objavu

Zlatne Gorice

Izletište Zlatne gorice osim što je smješteno na prekrasnom imanju okruženom vinogradima nudi kompletnu gastronomsku idilu zbog koje se svaki gost koji je jedanput iskusio čari Zlatnih gorica rado vraća na provjereno mjesto.

Ljepota prirode, čisti zrak i prekrasan pogled na Varaždin jedan su od razloga zašto gosti Zlatne gorice prepoznaju kao mjesto gdje njihovo vrijeme vrijedi puno više. Samo par minuta vožnje od Varaždina i već su se odmaknuli od ubrzane zbilje, gustog prometa i svakodnevnih briga. Uz vilu je i sanjkalište, uz vinograd vinski put, obiteljski zabavni park, a podrum otkriva sve ljepote uživanja u domaćem vinu. Pogledom na sve strane svijeta s terase pratite kako život oko vas juri, a vi ste vrijeme zaustavili u tradiciji i kvaliteti.

U četiri salona, u kojima se osjećate kao da ste u nekom drugom vremenu, uživajte u zavičajnim jelima varaždinskog kraja. Uz domaći kuruzni kruh, meso na brajdama, puricu z mlincima, pohane žablje tacice i kajkakva dnevna iznenađenja sjetit ćete se kako su to nekad kuhale naše bake.

Vinski podrum smješten u podrumu Vile Donata, pruža jedinstveno iskustvo za ljubitelje vina. Prostor uronjen u povijest, obasjan toplim svjetlom, odiše mirisima stoljećima starog drva i slatkim notama fermentacije. U ovom čarobnom kutku može se istražiti široka paleta vinskih bisera – od blistavih bijelaca do dubokih i kompleksnih crvenih vina. Stručna ekipa uvijek je spremna pomoći u odabiru savršene boce koja će zadovoljiti nepca i upotpuniti svaki trenutak.

Restoran Zlatne Gorice, po četvrti put dobio je Michelin Bib Gourmand priznanje. Michelin Bib Gourmand nagrada potvrda je posvećenosti pružanju vrhunskih gastronomskih doživljaja koji su dostupni svima. Kuhinja Zlatne Gorice četiri puta je nagrađena za jednostavnost, autentičnost i besprijekornu kvalitetu.

Kontakt

Ul. Banjščina 104, 42204, Varaždin Breg, Zlatne gorice

Radno vrijeme

Pon – Zatvoreno
Uto-Pet: 12:00-22:00
Subota: 12:00-23:00
Nedjelja: 12:00-18:00

Gdje se nalazimo