Restoran

Podijeli: 

Podijeli objavu

Restoran Varaždinbreg

Varaždinbreg: Oaza okusa i tradicije kod Češljaša

Dobrodošli u gastronomski raj s više od pola stoljeća obiteljske povijesti! Restoran Varaždinbreg, ili kako ga od milja zovu, “kod Češljaša,” nije samo mjesto gdje se jede; to je živa priča, ukorijenjena u bogatoj baštini, servirana s ljubavlju i predanošću obitelji Češljaš od 1954. godine.

Priča započinje s Đurom Češljašem, vizionarskim djedom današnjeg vlasnika. Đuro je bio među prvima koji su donijeli privatnu ugostiteljsku scenu u regiju, stavljajući Varaždinbreg na gastronomsku kartu.

Svakodnevno se nude nevjerojatna gotova jela, ali prava čarolija događa se kad otvorite jelovnik. Više od 50 jela po narudžbi pruža vam širok izbor, s mesnim specijalitetima koji se mogu prilagoditi vašim preferencijama. Svinjetina, teletina, piletina ili puretina – izbor je vaš! Uvijek u koraku s vremenom, Varaždinbreg uvodi nove dimenzije u svoju ponudu. Jetra sa hajdinom kašom, jedan od njihovih traženih specijaliteta, donosi tradicionalni okus na suvremeni način. Ove godine, dočekali su vegetarijance s nekoliko ukusnih jela.

Restoran nije samo o hrani; to je i o prostoru koji ima dušu. Drveni interijer i intarzije stvaraju toplu i dobrodošlu atmosferu koja vas poziva da uživate u svakom zalogaju. Obitelj Češljaš ponosno je domaćin brojnim obiteljskim proslavama. Svadbe, krštenja, diplomiranja – svaka je prigoda posebna, a u Varaždinbregu postaje nezaboravna.

Jedna od prednosti ovog dragulja je udaljenost od gradske vreve. Ovdje, daleko od gradske buke, osjećate se kao da ste u gostima kod prijatelja. U Varaždinbregu ne jedete samo obrok; doživljavate ukusnu povijest i tradiciju, zamotanu u svaki tanjur s pažljivo pripremljenim jelima. Posjetite ih i doživite gastronomsku čaroliju kod Češljaša!

Kontakt

Glavić 7, Varaždin Breg

Radno vrijeme

Pon – Sub: 09:00 – 20:00
Nedjelja: 12:00 – 20:00

Gdje se nalazimo