Restoran i pizzeria

Podijeli: 

Pizzeria Špan

Dok putujete ili posjećujete idilični Kneginec, zaustavite se i doživite pravu gastro čaroliju u Pizzeriji Špan. Ovdje, okusi topljenog krušnog tijesta i raznolikih, ukusnih nadjeva postaju pravo umjetničko djelo pečeno u krušnoj peći prema fantastičnoj recepturi.

U Pizzeriji Špan, ne samo da jedete – doživljavate. Uživajte u slasnim jelima u jedinstvenom ambijentu restorana koji vam pruža toplinu i dobrodošlicu. Ovdje se brine o svima, uključujući i ljubitelje vegetarijanske kuhinje, s posebnom pažnjom na bogatu raznolikost obroka. Pizzerija Špan pokazuje da zdrava prehrana može biti jednostavna i ukusna. Njihova kuhinja nudi veliki izbor jela koji će zadovoljiti svaki ukus, od sočnih mesnih delicija do kreativnih vegetarijanskih kreacija. 

Njihov prelijepi vanjski prostor jamči nevjerojatno raspoloženje, a grijana terasa mami vas da uživate u trenucima duže. Bez obzira na vremenske uvjete, klimatizirane prostorije uvijek su savršeno temperature.

U Pizzeriji Špan, birajte između bezbrojnih jela hrvatskog kontinenta i mediteranske kuhinje. Uživajte u ukusnim lokalnim i regionalnim specijalitetima, bilo da se odlučite za sočnu šniclu ili osvježavajuće pivo. Nakon obroka dopustite da vas zavedu ukusnim palačinkama ili svježim voćem. U Pizzeriji Špan, svaki zalogaj je mala eksplozija okusa. Ovdje, svaki ručak ili večera postaje pravo gastro putovanje. Dođite i doživite iznimnost okusa u Pizzeriji Špan – gdje hrana nije samo jelo, već doživljaj!

Kontakt

Ul. Halić 2b, 42204, Varaždin Breg

Radno vrijeme

PON-ČET: 08:00 – 22:00
PET-SUB: 08:00 – 23:00
NED: 08:00 – 22:00

Gdje se nalazimo