Restoran

Podijeli: 

Podijeli objavu

Kneginečka hiža

Bujna oaza okusa i toplote, restoran Kneginečka hiža izvanredno je gastro čudo smješteno u šarmantnom Gornjem Knegincu, samo nekoliko kilometara od živopisnog Varaždina. Ovaj jedinstveni dragulj priznat je ne samo po svojoj iznimnoj hrani, već i po svojoj jedinstvenoj atmosferi, koja odiše prirodnim šarmom drva.

Sačinjen isključivo od prirodnih drvenih elemenata, cijeli objekt zrači toplinom i autentičnošću. Pružajući svojim gostima nezaboravan doživljaj, restoran se ponosi prostranom ljetnom terasom prekrivenom slojem trstike. Ovdje, pod otvorenim nebom, uživat ćete u ukusima bavarske kuhinje, tradicionalnih domaćih jela te posebnih delicija iz svjetskih kuhinja.

No, avantura ne staje samo na tanjuru! Restoran krije pravi dragulj u obliku 110 godina starog podruma, idealnog za ispijanje finih vina i degustaciju sireva. Zavirite u njegovu unutrašnjost i osjetite duh vremena, gdje su okusi povijest na svakom koraku. Kako biste doživjeli pravi spoj s prirodom, posjetite vrt gdje se smjestila 70 godina stara drvena bačva. Ovaj rustikalni kutak savršen je za večernje druženje i uživanje u okusima koji putuju kroz vrijeme.

Restoran Kneginečka hiža nije samo gastronomska destinacija, već i priča o spoju tradicije, prirode i vrhunske kulinarske stručnosti. Doživite čaroliju našeg mjesta i okusa koji se prepuste svim vašim osjetilima.

Kontakt

Toplička 136, Gornji Kneginec

Radno vrijeme

Pon – Zatvoreno
Uto-Pet: 9:30-21:30
Subota: 11:00-22:00
Nedjelja: ZATVORENO

Gdje se nalazimo